Crescimento de mudas de caré (Coffea arabica L. var. Bourbon) sob diferentes níveis de luz

Autores/as

  • Moacyr Maestri UREMG
  • Fábio Ribeiro Gomes UREMG

Palabras clave:

mudas café, nível luz, peso seco, área foliar, crescimento planta

Resumen

Seedlings from Coffea arabica, var. bourbon, transplanted at the “butterfly” stage (cotiledonary leaves fully open), and grown in straw pots_under four levels of sunlight, namely 100 per cent (open sun), and 75, 50 and 25 per cent, as transmitted by lath shades, gave the following results, 140 days aiter transplanting:

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Publicado

2024-12-11

Cómo citar

Maestri, M., & Ribeiro Gomes, F. (2024). Crescimento de mudas de caré (Coffea arabica L. var. Bourbon) sob diferentes níveis de luz. Revista Ceres, 11(65), 265–271. Recuperado a partir de https://ojs.ceres.ufv.br/ceres/article/view/6425

Número

Sección

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