HYDROCYANIC ACID AND DIGESTIBLE CARBOHYDRATES CONTENT IN TEN NEW CASSAVA (MANIHOT ESCULENTA CRANTZ) VARIETIES RECENTLY INTRODUCED IN THE STATE OF CEARÁ, BRAZIL

Autores

  • FRANCISCO FRANCO FEITOSA TELES
  • Valéria Euclydes de Lima e Borges
  • Geraldo Arraes Maia
  • José Cals Gaspar Jr,

Resumo

.

Downloads

Publicado

2015-02-19

Como Citar

TELES, F. F. F., e Borges, V. E. de L., Maia, G. A., & Gaspar Jr, J. C. (2015). HYDROCYANIC ACID AND DIGESTIBLE CARBOHYDRATES CONTENT IN TEN NEW CASSAVA (MANIHOT ESCULENTA CRANTZ) VARIETIES RECENTLY INTRODUCED IN THE STATE OF CEARÁ, BRAZIL. Revista Ceres, 40(228). Recuperado de https://ojs.ceres.ufv.br/ceres/article/view/2191

Edição

Seção

ARTIGO

Artigos mais lidos pelo mesmo(s) autor(es)