Efeito de pulverização fungicidas e do processamento sobre o teor de cobre em doce de figo

Authors

  • Geraldo Luiz Pinto UFV
  • Rubens Vicente Rezende Pinheiro UFV
  • Cid Martins Batista UFV
  • José Carlos Gomes UFV
  • Walter Brune UFV

Keywords:

controle de ferrugem, processamento de alimentos, teor de cobre, controle biológico, resíduos de pesticidas

Abstract

Experiments were conducted in the Departments of Food Technology, Horticulture and Chemistry of the Federal University of Viçosa, in order to determine levels of copper in figs in heavy syrup, prepared figs treated with made from was used cupric and non-cupric fungicides. Copper cooking equipment.

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Published

2025-03-24

How to Cite

Pinto, G. L., Rezende Pinheiro, R. V., Martins Batista, C., Gomes, J. C., & Brune, W. (2025). Efeito de pulverização fungicidas e do processamento sobre o teor de cobre em doce de figo. Revista Ceres, 25(137), 32–35. Retrieved from https://ojs.ceres.ufv.br/ceres/article/view/6949

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